Тако в Мексиці побило рекорд вартості блюда із м’ясом: $25 000 за порцію

Темпи світової інфляції переходять всі межі здорового глузду, нівелюючи ідею магазинчиків на кшталт «все за гривню». І не тільки магазинчиків, але й ресторанів швидкого харчування. Наприклад, у 1940 році, коли відкрився перший Макдональдс в каліфорнійському містечку Сан-Бернардіно, то наїстися на долар можна було… вдвох, замовивши два гамбургери, дві порції картоплі фрі та дві пляшки Коли, та ще залишилося б. Годі й надіятися, що зараз за бакс можна наїстися, хоча на гіпотетичній автобусній зупинці ви ще вип’єте лате на ці гроші..

Та це не той привід, через справді заможні люди з числа шанувальників фаст-фуду переймаються, адже існує тако Grand Velas, що коштує $25 000… за порцію. Найдорожчий тако в світі подається у фешенебельному ресторанчику курортного містечка Кабо-Сан-Лукас, що на узбережжі Тихого океану в штаті Баха-Каліфорнія-Сур.

То що робить цей тако настільки дорогим? Звісно, він приготовлений з відбірної яловичини Кобе, містить чорну ікру, чорний трюфельний брі та кукурудзяну тортилью з золотим напиленням. До страви додається екзотична сальса, зроблена з сушеного перцю чилі сорту Моріта, ультрапреміальна текіла та ексклюзивні кавові зерна циветта.


За матеріалами.

By Ілона

Вітаю, шановний відвідуваче. Моє ім'я Ілона і я пишу для сайту FainoMedia з великим задоволенням, адже це завжди позитивно, про приємні емоції, сучасні технологіі, автомобілі, архитектуру, тощо. Наш контент з однієї сторони може здатися відірваним від українського сьогодення, а з іншого боку є тим затишним місцем, де Ви зможете набратися заряду енергії щоб зануритися в реальне життя в повній готовності вистояти. На моєму боці досвід в копірайтингу з 2010 року і я роблю все, щоб на сторінках FainoMedia було цікаво.

Читайте також